Bli av med rynkor

Jag tänkte berätta om min botoxbehandling som jag har genomfört. Det är nu en månad sedan jag valde att använda botox. För de som inte vet vad en botoxbehandling är för något så går denna behandling ut på att minska synliga ålderstecken som exempelvis rynkor. Det leder till att man ser piggare och yngre ut. Jag har länge haft tankar kring att genomföra denna behandling och jag är verkligen nöjd med att jag har gjort det.

Jag gick till Beauty by Alex som verkligen gjorde ett jättebra jobb. Jag kan starkt rekommendera dem vidare. De sa till mig att det kommer att ta en till två veckor tills man märkte skillnad. Jag tyckte att det syntes maximalt efter två veckor, men redan efter att en vecka hade gått så märkte jag skillnad. 

Botox verkar muskelavslappnande och där det injekteras där verkar det lokalt. Jag valde då min panna som injektionsställe eftersom det är där jag har de mesta synliga linjerna. Det är inte så jättesynliga rynkor, men jag trivdes inte med det så nu efter behandlingen så är dessa äntligen borta. Jag ser nu mycket piggare ut och trivs med mitt ansikte mycket bättre nu än före behandlingen. Så till de som funderar på att genomföra en botoxbehandling så rekommenderar jag verkligen att genomföra det.