Det här med att anlita byggföretag i Skåne

Har länge gått i tankar på att anlita ett byggföretag i Skåne, framförallt för att jag inte känner att jag är tillräcklig händig för att lyckas göra någonting utan att skada mig själv. Kan knappt slå i en spik utan att skada mig. Men jag vill göra om hallen hemma, tycker inte alls att det är representativ för resten av huset och lite tråkigt att det första gästerna ser när de kommer in är en sliten hall. Därför har jag varit inne lite på Eriksrenoverings sida för att se hur de verkar som byggföretag, och jag tycker att de verkar bra. Blir lite sugen på att anlita dem faktiskt så att jag äntligen kan få ordning på hallen.

Har skjutit upp det så länge nu, har tänkt på att göra om den redan när vi flyttade till huset men så har det ändå fortfarande inte blivit någonting med det utan jag bara skjuter upp det hela tiden. För det finns annat att göra istället, som det blir att jag lägger tid på att göra istället för någonting annat. Men det är klart att det inte är allt det heller, men jag tror att för mig, och sambon, kommer det att göra stor skillnad med en renovering.

När jag var yngre var jag lite skeptiskt till det här med att anlita byggföretag och tänkte att det är väl inga problem att göra det på egen hand. Sen räckte det att jag skulle sätta upp en tavla för att inse att jag inte är det minsta händig och även om sambon min är lite bättre är han inget vidare bra han heller. Så tack och lov att det finns många byggföretag här i Skåne som vi kan ta hjälp utav, annars skulle vi aldrig få ordning på någonting.

Får väl ta och ringa Eriksrenovering imorgon och prata lite. Säga vad jag vill och se om de har tid att komma och kolla på hallen. Håll tummarna!