Jag har upptäckt miljövänlig bilvård!

Jag har försökt att hålla ett större fokus på miljön det har jag. Jag har försökt att äta lite mer vegetariskt och har till och med sett till att byta ut min vanliga bilverkstad till Olas Fordonsvård i Borås istället. Anledningen till att jag byte ut dem var för att det är en av de bilverkstäderna som erbjuder den miljövänligaste bilvården. Första ändringen jag gjorde var att se till att lämna in bilen istället för att tvätta den själv ute, vilket är billigare, men det leder till att skadliga ämnen från rengöringsprodukterna kommer ner i marken. Så jag lämnade in bilen på en bilverkstad och fick den tvättad en gång men valde sedan som sagt Olas Fordonsvård i Borås istället.

Att välja en så miljövänlig bilvård är viktigt eftersom bilar överlag är något som gör stor skada på naturen och därför kan det åtminstone vara bra att se till att bilvården och tvätten inte gör det. Och de använder sig av en modern ångstråle som gör att tvätten både blir effektivare, vilket är bra, men framförallt så leder det till en minskning av vattenförbrukningen med mellan 80-90%, vilket är otroligt mycket. Så om du också bor så att du har möjligheten att ha vägarna förbi Borås och bilverkstaden så tycker jag att du ska ta del utav deras bilvård och få en ren bil och samtidigt känna att du tagit ett steg i rätt riktning för att minska din miljöpåverkan.