En unik möjlighet

360 fotografering ger en unik möjlighet att utforska och uppleva städer som Göteborg och Stockholm på ett helt nytt sätt. Genom att fånga varje vinkel och vrå skapas en imponerande helhetsbild som tar betraktaren med på en virtuell resa genom dessa två pulserande metropoler.

I Göteborg, staden vid älven, kan man via 360 fotografering uppleva den majestätiska Göteborgsoperan och det moderna Liseberg med dess färgglada karuseller. Samtidigt fångas stadens kontraster, från det historiska Gamla Stan till det trendiga området kring Avenyn, där nattlivet och restaurangscenen flödar.

Stockholm, den vackra huvudstaden spridd över 14 öar, avtäcks i all sin prakt genom 360 fotografering. Från det kungliga slottet på Gamla Stan till det innovativa och trendiga Södermalm, där konstnärssjälar och moderna trender möts. Genom att panorera runt i 360 grader kan man även förlora sig i de grönskande parkerna, som Djurgården, och betrakta stadens skyline från olika perspektiv.

Den tekniska framstegen i 360-graders fotografering har öppnat upp möjligheter för att uppleva städer på ett interaktivt sätt, och detta gäller särskilt för Göteborg och Stockholm. Oavsett om det är för att planera en resa, utforska nya platser eller helt enkelt för att njuta av skönheten i dessa städer hemifrån, så erbjuder 360-graders fotografering en fantastisk möjlighet att dyka djupare in i dessa två svenska pärlor.