Ett fantastiskt byggföretag i Lund

Hej på er alla mina fina och härliga läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en underbar vecka. Jag vet att ni är många som har frågat och undrat om det här med byggföretag i Lund, och då även jag har haft svårt att hitta bra företag som jag känner att jag kan lita på, kommer jag idag att skriva om detta. Min syster rekommenderade mig för ett tag sedan att vända mig till Nordisk Bygg och Industridesign AB, som jag nu för några veckor sedan valde att göra. Jag och min man behövde nämligen hjälp med att bygga en altan i somras, och anlitade då Nordisk Bygg och Industridesign AB för att få hjälp med detta. Både jag och min man kände oss från första början väldigt trygga och säkra med de anställda hos Nordisk Bygg och Industridesign AB. De var väldigt duktiga på det här med kundkontakt och skapade en bra relation med oss som kunder, för att kunna göra oss så nöjda som möjligt. Jag blev väldigt imponerad utav den energi som de la kundservice, då jag tidigare inte hittat ett företag som arbetat med detta på samma sätt. Utförandet av processen var även detta väldigt imponerande. Företaget arbetade väldigt noggrant och ambitiöst. En altan för oss gjorde väldigt mycket i vårt hem och vår trädgård. Altanen blev riktigt fin och verkligen precis så som vi hade önskat.

Jag är riktigt glad över att vi tog detta beslut, då det verkligen har gynnat oss som familj. Vi har under sommaren nu kunnat sitta ute på altanen tillsammans och äta middagar och frukostar. Ni är som sagt många som bett mig om tips, och då jag vill till så stor hjälp som möjligt, vill jag tipsa er om att kontakta Nordisk Bygg och Industridesign AB, ifall ni befinner er i Vellinge, Höllviken eller Lund med omnejd och behöver hjälp med någonting inom bygg.