Professionell hjälp utav Västkustens Brygg & Transport AB

Hej på er alla mina underbara och fantastiska läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni mår bra allihop och att veckan har varit härlig, trots det tråkiga vädret. Ni är många som har frågat om det här med bryggor i Kungälv, då jag nämnt att vi har byggt en ny brygga till vårt hus, då vi bor precis vid vattnet. Jag kommer idag att skriva ett inlägg om just detta, då jag faktiskt är väldigt nöjd med det företag som jag valde att vända mig till. Västkustens Brygg & Transport AB heter då företaget som hjälpte mig och min familj. Vi har länge känt att vi velat bygga en brygga, och vi har många somrar saknat just detta hemma hos oss. Just denna sommar har ju varit otroligt varm och härlig, och vi bestämde oss därför i början av sommaren att anlita just Västkustens Brygg & Transport AB. Vi tycker att Västkustens Brygg & Transport AB är ett riktigt fantastiskt företag, och är otroligt nöjda med den hjälp som vi fått utav dem. Personalen är otroligt duktiga på det här med kundservice, vilket var riktigt roligt att se, då jag faktiskt tycker att det är många företag som inte alls är så duktiga på att skapa en god kundkontakt. Tack vare den goda relationen vi fick till företaget, kände vi att vi verkligen kunde lita på personalen och på hela företaget. De visade under hela utförandet att de verkligen gjorde det som de kunde för att göra oss som kunder så nöjda som det bara skulle gå.

Bryggan blev riktigt fin, precis så som vi ville ha den. Detta gjorde verkligen vår sommar så otroligt mycket bättre, och vi har nu kunnat bada ute varje dag. Kvällarna har nu bestått av kvällsdopp och kvällsmat på bryggan, och det har verkligen varit helt underbart. Ni är många som har frågat mig kring min brygga, så jag vill såklart verkligen tipsa er om att kontakta Västkustens Brygg & Transport AB, ifall ni vill ha hjälp med att bygga eller renovera en brygga i Kungälv, Orust eller Tjörn med omnejd.